Hoofdcontent

Inschrijven Fitheidstest 2022

Fitheidstest voor 55-plussers in de gemeente Doesburg

Elk jaar wordt door Doesburg Beweegt, in opdracht van de gemeente Doesburg, de fitheidstest voor 55-plussers georganiseerd. Op deze manier krijgen Doesburgers in de leeftijd 55-80 jaar de mogelijkheid om op verschillende onderdelen inzicht te krijgen in hun gezondheidssituatie. Graag nodigen wij u uit voor deze gratis fitheidstest op zaterdag 7 mei in sporthal Beumerskamp, Breedestraat 39 in Doesburg. U moet zich hier voor aanmelden.

 

Hoe verloopt de fitheidstest?
Als u op 7 mei in de sporthal komt wordt u ontvangen door de organisatie. Vervolgens gaat u verschillende testonderdelen volgen. Hierbij worden o.a. metingen gedaan op het gebied van reactie, coördinatie, conditie, kracht en lenigheid. Bij alle onderdelen is begeleiding aanwezig. Na het doorlopen van de onderdelen bent u ongeveer één uur verder.

 

Adviesgesprek
Als u wilt is het mogelijk om na de test, op basis van de resultaten, een persoonlijk adviesgesprek aan te gaan met één van de professionals. Dit gesprek duurt maximaal tien minuten, mocht er behoefte zijn voor meer verdieping dan kan er ter plekke een vervolgafspraak gemaakt worden.

 

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de fitheidstest door hier te klikken, kies u gewenste tijdstip en volg de stappen. Dit kan tot en met 6 mei en is verplicht.

 

Vragen of hulp bij aanmelden
Heeft u nog vragen of hulp nodig bij het aanmelden? Neemt u dan contact op met Ward Terpstra van Doesburg Beweegt via ward@doesburgbeweegt.nl of telefoonnummer 06 372 83 518. Bij geen gehoor graag voicemail inspreken, dan wordt u terug gebeld.