Hoofdcontent

Maart is het tennismaand in Doesburg

In maart gaat de bal geslagen worden op de basisscholen in Doesburg

Het begon met een klein idee van de Tennis + Padel Doesburg en het rolde uit tot een ware tennis maand! Een samenwerking van Tennis + Padel Doesburg, Doesburg Beweegt en Tenniskids@school van de KNLTB.
Na de voorjaarsvakantie gaan de kinderen van groep 3, 4, 5 en 6 deelnemen aan de tennis maand. Een maand waarin de ballen op de scholen flink heen en weer worden geslagen. 2 weken lang zullen vrijwilligers van Tennis + Padel Doesburg tijdens de gymlessen tennislessen geven aan de kinderen. Als klapper zullen de kinderen de derde les volgen op het echte veld van Tennis + Padel Doesburg. Hier zal een professionele trainer de kinderen de laatste kneepjes van deze topsport aan zal leren.
Na deze intensieve maand is het ook tijd voor een feestje. Op 8 april wordt er op de de club van Tennis + Padel Doesburg een toernooitje gehouden met spelletjes en partijtjes. Een tennisfeest waarvoor alle kinderen die de clinic`s hebben gevolgd zijn uitgenodigd. De kinderen zullen de uitnodiging tijdens de laatste les op de club ontvangen.
Meer weten? Neem contact op met Buurtsportcoach Onderwijs en Sport Ivet Harperink via ivet@doesburgbeweegt.nl