Hoofdcontent

Doesburg Beweegt

Doesburg Beweegt is een samenwerkingsverband dat bestaat uit 6 buurtsportcoaches. Onze samenwerkingspartners zijn 0313 Doesburg, de Gelderse Sport Federatie, Uniek Sporten, Fysiotherapie Ruesink, PlusFit en Kia Ora. Elke organisatie levert een Buurtsportcoach om gezamenlijk, in opdracht van de gemeente Doesburg, uitvoering te geven aan een deel van de lokale gezondheidsnota.

 

De buurtsportcoach is een professional die zich richt op het stimuleren van een gezonde en actieve leefstijl voor alle bewoners in Doesburg. De buurtsportcoach zet in op het aanbieden van laagdempelige activiteiten die passen bij de doelgroep.

 

Belangrijke speerpunten voor ons zijn, bewegen, het gezonde alternatief, participatie en preventie. Deze speerpunten komen in onze activiteiten en projecten naar boven. 

 

Hieronder kun je ons team van buurtsportcoaches vinden. Klik op de buttons.

Jorien Harteman

Buurtsportcoach Aangepast Sporten

Meer over Jorien

Daan Eulink

Buurtsportcoach Sport en Jongeren

Graag stel ik mij even voor, ik ben Daan Eulink. Binnen de gemeente Doesburg  ben ik actief als Buurtsportcoach Sport & Jongeren, dit is voor alle jongeren tot de leeftijd van 23 jaar.

Je komt mij tegen bij sportactiviteiten en op de woensdagen bij Jongerencentrum 0313.
Dus heb je zin om op wat sportiefs te doen, kom dan op de woensdag naar 0313 en vraag naar mij.

Wil je een afspraak maken of gewoon even een babbeltje maken? Kan je mij via de mail bereiken op: daan@doesburgbeweegt.nl

Ivet Harperink

Buurtsportcoach Onderwijs

Meer over Ivet

Kristel Beijer

Buurtsportcoach Zorg

Meer over Kristel

Ward Terpstra

Coordinator Buurtsportcoaches

Meer over Ward

Joost van der Kooij

Buurtsportcoach Ouderen

Meer over Joost

Peter Jansen

Buurtsportcoach Jongeren

Meer over Peter