Hoofdcontent

Ivet Harperink

Mijn naam is Ivet Harperink en ik ben de Buurtsportcoach Onderwijs binnen de gemeente Doesburg. Ik ben verantwoordelijk voor het implementeren van het B-fit programma binnen het primair onderwijs. Verder verzorg ik de algemene begeleiding van de verschillende stagiaires in het bewegingsonderwijs, en help ik verenigingen om hun sport uit te dragen binnen de gymlessen.

 

Het B-fit programma komt voort vanuit de Gelderse Sport Federatie die mijn formele werkgever is. Binnen het programma komen verschillende pijlers naar voren betreffende bewegen, gezondheid en het maken van bewuste keuzes. Doordat het programma veel raakvlakken heeft met de visie van Doesburg beweegt ontstaan er mooie samenwerkingen die allemaal een extra bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de kinderen in het primaire onderwijs.

 

Naast mijn activiteiten op de scholen ben ik ook verantwoordelijk voor de uitvoering van de sportlessen voor het project Cool 2B Fit. Een programma voor kinderen met die een gezonde levensstijl willen en hun opvoeders.

 

Ben je een vereniging, of een andere instantie die interesse heeft om met mij in gesprek te gaan? Of een kind dat meer wil gaan bewegen? Neem dan contact op!

 

Mijn officiële werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag. Ik ben dan telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06 534 42 199 of op mijn email adres ivet@doesburgbeweegt.nl