Hoofdcontent

Doesburg Beweegt

Doesburg Beweegt is een samenwerkingsverband dat bestaat uit 6 buurtsportcoaches. Onze samenwerkingspartners zijn 0313 Doesburg, de Gelderse Sport Federatie, Uniek Sporten, Fysiotherapie Ruesink, PlusFit en Kia Ora. Elke organisatie levert een Buurtsportcoach om gezamenlijk, in opdracht van de gemeente Doesburg, uitvoering te geven aan een deel van de lokale gezondheidsnota.

 

Buurtsportcoaches zijn professionals die zich inzetten voor het bevorderen van sport en beweging binnen de gemeente en buurten. Onze taken omvatten onder meer het organiseren van sportactiviteiten en -evenementen, het stimuleren van participatie in sport en beweging, het coachen van individuen of groepen, en het leggen van verbindingen tussen verschillende partijen zoals scholen, sportclubs en zorginstellingen. Buurtsportcoaches spelen een cruciale rol in het vergroten van de toegankelijkheid en het plezier in sport en beweging binnen de gemeente.

 

Belangrijke speerpunten voor ons zijn, bewegen, het gezonde alternatief, participatie en preventie. Deze speerpunten komen in onze activiteiten en projecten naar boven. 

 

Hieronder kun je ons team van buurtsportcoaches vinden. Klik op de buttons.

Jorien Harteman

Buurtsportcoach Aangepast Sporten

Meer over Jorien

Ivet Harperink

Buurtsportcoach Onderwijs

Meer over Ivet

Kristel Beijer

Buurtsportcoach Zorg

Meer over Kristel

Ward Terpstra

Coordinator Buurtsportcoaches

Meer over Ward

Joost van der Kooij

Buurtsportcoach Ouderen

Meer over Joost

Daan Eulink

Buurtsportcoach Sport en Jongeren

Daan Eulink