Hoofdcontent

Jorien Harteman

Mijn naam is Jorien Harteman en ik ben de Buurtsportcoach aangepast sporten binnen de gemeente Doesburg. Uniek Sporten, het sportloket voor aangepast sporten, wordt door de gemeente ingehuurd om aangepast sporten (gehandicaptensport) vorm te geven in Doesburg en de regio.

Vanuit Uniek Sporten help ik mensen met een beperking een geschikte vorm van sport of bewegen te vinden. Ook help ik bij vragen over financiële ondersteuning of over hulpmiddelen. Aan de andere kant begeleid en ondersteun ik sportaanbieders die een aangepast sportaanbod hebben of hiermee willen starten. Dit alles doen we in samenwerking met partners vanuit onder andere (speciaal) onderwijs, zorg, overheden en sport (waaronder Doesburg Beweegt). Het doel hierbij is om iedereen met een beperking aan het bewegen te krijgen. Een beperking hoeft zeker geen belemmering te zijn om te sporten of te bewegen!

Dus heb je een beperking? Ken je iemand met een beperking? En heb je vragen over sport en bewegen en alles wat hier mee samenhangt? Neem dan contact op!

Op www.unieksporten.nl is veel informatie te vinden en kun je zelf zoeken naar een sport- of beweegactiviteit. Vind je geen antwoord op jouw vraag? Je kunt mij bereiken via mailadres j.harteman@unieksporten.nl.