Hoofdcontent

Joost van der Kooij

Mijn naam is Joost van der Kooij en ik ben werkzaam als (geriatrie)fysiotherapeut en Buurtsportcoach bij Fysiotherapie Ruesink. Als fysiotherapeut richt ik mij op de behandeling van klachten die voorkomen bij ouderen, neurologische aandoeningen (denk aan Parkinson of MS), hart- en vaatziekten en duizeligheidsklachten.

 

Als buurtsportcoach begeleid ik de deelnemers die vanwege een chronische aandoening, pijn bij bewegen en/of overgewicht liever niet zelfstandig willen starten met sporten. Die begeleiding is erop gericht dat je voldoende conditie opbouwt en weet waar je grenzen liggen, met als doel actiever en gezonder te kunnen leven.

 

Ik doe dit vanuit onze praktijklocatie in sportcentrum BodyControl. We kunnen hier van alle faciliteiten gebruik maken, waardoor we alles in huis hebben om het beweegprogramma succesvol te volbrengen. 

 

Als je vragen hebt of meer over de begeleiding wil weten kun je mij van dinsdag tot en met vrijdag bereiken via telefoonnummer 0313 42 76 54 of stuur een mail naar joostvanderkooij@fysiotherapie-ruesink.nl