Hoofdcontent

Doesburg Inflatable Run 2022

Met een speciaal uur voor de Unieke Sporter!

De maatregelen zijn versoepeld, en eindelijk mag het weer! Op zondag 22 mei wordt op de Turfhaven, de Doesburg Inflatable Run georganiseerd! Een baan van 750 meter lang, vol met opblaasbare stormbanen. Een evenement voor iedereen, ook voor de Unieke Sporter!

Lijkt het je leuk om deel te nemen, maar geeft het teveel prikkels als je samen bent met 100 deelnemers? Wil je samen met een familielid die een lichamelijke of verstandelijke beperking heeft, rustig over de banen klimmen? Of wil je juist met de bewoners van jouw woongroep naar deze activiteit? Schrijf je dan in voor de Uniek Sporten Run! Van 10:00 – 11:00 is de stormbaan speciaal geopend voor maximaal 20 deelnemers (exclusief de begeleiders). Hierdoor kan jij samen met jouw broer, zus, vader, moeder of je woonbegeleider op jouw eigen tempo over de stormbaan.

 

Schrijf je snel in, want vol = vol! Inschrijven kan via j.harteman@unieksporten.nl. Geef hierbij aan met hoeveel personen je komt, en hoeveel begeleiders er zijn. Deelname kost €5,- en begeleiders doen gratis mee. Hierbij geldt maximaal 1 begeleider per deelnemer.

 

De inschrijvingsprijs wordt vanaf 10 mei met  €2 verhoogt. 

Alle kinderen mogen uitsluitend meedoen met hun ouders of familie.