Hoofdcontent

Kinderstraat weer geopend op nationale buitenspeeldag!

Kom je ook naar de Buitenspeeldag in Doesburg?

Op 14 juni is het nationale buitenspeeldag, een dag waarop we willen laten zien hoe leuk en geweldig het is om buiten te spelen. Vorig jaar is een samenwerking ontstaan tussen Speeltuinvereniging Kindervreugd en Doesburg Beweegt. Deze samenwerking hebben we dit jaar met veel plezier weer kunnen oppakken. Het resultaat is dat de kinderstraat dit jaar op 14 juni weer een superleuk programma heeft staan bij Speeltuinvereniging Kindervreugd!

 Op 14 juni organiseren wij de kinderstraat van Doesburg. Een dag die vol staat met activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. De deuren van Kindervreugd (aan de Marijkelaan) openen om 14.00 uur, de speeltuin is op deze dag voor iedereen gratis open.  Op het terrein zijn leuke spelletjes uitgezet naast de normale speeltoestellen. Er zal ranja en fruit zijn voor de kinderen.

We hebben een aantal super activiteiten. Om 14.30 uur zal een professionele Free runner een workshop geven aan iedereen die het wil en aanwezig is op de locatie. Flipping Tako nodigt jullie dan van harte uit om de uitdaging aan te gaan.

Vanaf 14.00 uur kun je jezelf inschrijven voor de stoepkrijt wedstrijd. Maak een mooi kunstwerk op de tegels. Om 14.30 mag je beginnen met tekenen, heb je geen stoepkrijt, geen zorgen daar zorgen wij voor. Een jury zal om 16.15 de mooiste / leukste tekening belonen met een prijs.

Voor de kinderen die vorig jaar geweest zijn is er een evenement wat terug zal keren bij deze kinderstraat. Het Doesburgs kampioenschap stoelendansen was vorig jaar al een groot succes maar we hopen dit jaar natuurlijk op een nog grotere kring.

Om 17.00 uur sluiten we onze deuren na hoogst waarschijnlijk een super gezellige middag.