Hoofdcontent

Scholentoernooi DWV groot succes!

DWV komt met gratis lidmaatschap t/m 12 jaar

Op 7 juli melden zich 20 kinderen bij het bad. Na 2 weken trainen is het tijd voor het toernooi waar ze zich voor hebben voorbereid. Wat is er genoten en wat is er veel geleerd. 

Om 18.30 uur op 7 juli startte het waterpolo scholentoernooi. Het was een succesvol waterpoloscholentoernooi voor de kinderen. Na twee trainingsavonden waren twintig scholieren klaar om de strijd tegen elkaar aan te gaan. Er werd hard gezwommen, goed gespeeld en vooral veel gescoord. Iedereen was super enthousiast en er lagen stralende gezichten in het water. Na afloop van de wedstrijden stapten de zwemmers tevreden, voldaan en een sportieve ervaring rijker weer het water uit. Het was een succes en zeker voor herhaling vatbaar. 

De waterpolo afdeling van DWV bestaat uit fanatieke sporters en een vooruitstrevend bestuur. Sinds een korte tijd zijn Thomas Smeek en Sanne van Vliet aangesteld als nieuwe voorzitters. Steeds vaker ziet de waterpolo vereniging kinderen die door verschillende omstandigheden hun zwemvaardigheid niet op peil kunnen houden. De maatschappelijke functie die DWV op zich wil nemen is van grote waarde voor alle kinderen van de gemeente Doesburg.

Volgend seizoen wil de vereniging alle kinderen tot en met de leeftijd van 13 en met een A diploma een gratis lidmaatschap aanbieden tot de waterpolo vereniging zodat ze blijven zwemmen en ook ouders met een kleine portemonnee hiervan kunnen profiteren.